Waarom kiezen voor AV recruitment?

Ik ben Anne Verhagen, oprichter en CEO van AV Recruitment.
Als geen ander weet ik hoe het voelt om alle aspecten van Human Resource binnen een organisatie te managen. Recruitment, onboarding, arbeidsvoorwaarden. De afgelopen tijden zijn daar alleen maar zaken als bijvoorbeeld employer branding aan toegevoegd. Als je ook nog verantwoordelijk bent voor alle administratieve taken, is het een verademing om een van deze taken uit te besteden aan een professional!
In mijn carrière werkte ik binnen Human Resource voornamelijk bij grote bedrijven als Hallmark Cards, Albron Catering, Cirkel group en Mazars Registeraccountants, waardoor de adviserende rol mij als gegoten zit.
Ook werkte ik internationaal met uiteenlopende culturen voor profit en non profit organisaties. Hierbij heb ik veel mensenkennis en zakelijke ervaring opgedaan. Door recruitment uit te besteden aan mij als professional bespaar je als bedrijf tijd en geld door te kunnen focussen op de core business van je bedrijf. Mooi toch!

Een klein bureau dat investeert in persoonlijke aandacht.

i,Nieuwsgierig als we zijn, verdiepen we ons graag in de unieke aspecten van zowel bedrijven als werkzoekenden en geven persoonlijke aandacht aan iedere opdracht. Dit leidt tot snellere en duurzame resultaten. In de veranderende arbeidsmarkt is het nu belangrijker dan ooit om die perfecte match te maken. Je wilt namelijk niet alleen goed personeel vinden maar ook behouden. De positieve wisselwerking hiervan is dat een krachtig bedrijf ook die ‘competitive edge’ uitstraalt om nog meer nieuw talent aan te trekken. AV recruitment is de matchmaker die de toptalenten vindt die zich helemaal thuisvoelen in jouw bedrijf!
Neem contact, op dan gaan we direct op zoek voor jou!

Hoe matchen we?

Kennismaking

Elke duurzame en goede match begint met weten wat je te bieden hebt, wat je wilt en hoe. Daarom starten wij altijd met een kennismakingsgesprek om een helder beeld te krijgen wat de unieke kwaliteiten van het bedrijf en de aangeboden dream job zijn.

Het wensenpakket

Daarna komen we samen tot een wensenpakket met passende offerte waarin duidelijk de gemaakte afspraken en investering voor het bedrijf staan.

Matchmaking in progress

In goed overleg kiezen we de meest effectieve wervingskanalen en het daarbij horende investeringsplaatje.

Het potentieel

Ontdekte potentiele toptalenten worden uitgenodigd en krijgen de kans om in de eerste gesprekken hun persoonlijkheid, vakkennis, vaardigheden en unieke sterke kanten te laten zien en bespreken.

De proposals

Er kan er maar een de beste/ware zijn. Daarom maken we een zorgvuldige keuze uit de crème de la crème van deze professionals die matchen met de dream job. Een eerste ontmoeting met het bedrijf wordt geregeld.

De perfecte match

Voelt deze ontmoeting goed aan en is de perfecte match gevonden voor de dream job, dan volgt de verzegeling in de vorm van een getekende overeenkomst.

ATS  systeem:

AV Recruitment gebruikt de software van Carerix. Deze recruitment software zorgt ervoor dat je vanuit 1 systeem kunt werven, selecteren en plaatsen. Efficiënt, kostenbesparend en met snelle resultaten!

AV Recruitment is ook aangesloten bij Step2go een online Recruitment Marketing Bureau. De kracht van Step2go is een sterke focus op marketing recruitment in combinatie met het aanbieden van vacatures via het door Step2go ontwikkelde recruiters platform.

 

Samenwerking:

Om ook grotere opdrachten aan te kunnen zijn er samenwerkingsverbanden met andere recruitment bureaus:

eXperia Services:
Voor meer informatie zie www.eXperiaservices.nl

Ambitious Talents:
voor meer informatie zie www.ambitioustalents.com