Introduction

“ empathische zelfstarter met klantenservice ervaring”

Organization

BNP Paribas is één van de grootste banken wereldwijd met meer dan 200.000 medewerkers. In Nederland is BNP Paribas één van de grootste en meest toonaangevende buitenlandse financiële instellingen. BNP Paribas Personal Finance B.V. is een internationale, ambitieuze, en sterk groeiende organisatie met ca. 110 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van hypotheekportefeuilles, de opbouw van een consumptieve kredietportefeuille en automotive financial services voor consumenten en dealers. Dit doen we op een verantwoorde wijze waarbij het klantbelang, integriteit, en transparantie voorop staan. Zo biedt BNP Paribas Personal Finance de voordelen van een klein bedrijf met daarachter de mogelijkheden van één van de grootste banken ter wereld!

Function

Dit zijn jouw uitdagingen:

1. Beantwoorden van binnenkomende telefonisch klantvragen Het beantwoorden van telefonisch klantvragen, die gaan over een lopende lening bij BNP Paribas PF met of zonder achterstand. Dit doe je met inachtneming van de geldende werkinstructies van PF NL, binnen de afgesproken Service Level Agreements.

2. Het uitvoeren van uitgaande telefoongesprekken met klanten die in achterstand zijn Het actief plegen van uitgaande telefoongesprekken met klanten die in achterstand zijn op hun BNP Paribas PF lening. Het doel is betalingsregelingen treffen om te zorgen dat deze achterstand op een verantwoorde manier wordt ingelopen. Het vastleggen van deze gesprekken en eventuele acties die hier uit voortkomen zijn ook een onderdeel van je takenpakket.

3. Uitvoeren van administratieve taken Je draagt zorg voor het correct registeren van de klantgesprekken en neemt tijdig de juiste en correct acties die voortkomen uit de binnenkomende en uitgaande gesprekken die je voert. Daarnaast voer je overige administratieve taken uit die voortkomen op de afdeling Customer Service & Collections. Hierbij kun je onder andere denken aan: klantmutaties, verwerken e-mails, versturen correspondentie en werken vanuit lijsten.

Requirements

Wat vragen wij van jou?

• Minimaal Mbo werk- en denkniveau.

• Relevante kennis van en ervaring met het innen van openstaande vorderingen, bij voorkeur in consumptief krediet.

• Ervaring met office pakketten.

• Plezier hebben in actief bellen om onze klanten op de beste manier van dienst te zijn. • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Offer

Wat krijg je van ons:

De kans om mee te bouwen aan een gezonde organisatie die je in staat stelt om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Daarbij bieden wij je:

· Een prettige werksfeer.

· Een uitstekend salaris én een winstdeling.

· 36 vakantiedagen per jaar.

· Flexibele werktijden en gunstige contractvoorwaarden.

· Mogelijkheid tot hybride werken (op basis van 3 dagen kantoor, 2 thuis).

· Een goede pensioenregeling.

·Een uitstekende kinderopvangregeling.

· Bedrijsevenementen

Information

Anne Verhagen 0133040022

Application

Ben je enthousiast? Is deze baan op jouw lijf geschreven? Heb je interesse/vragen over de functie? Neem dan contact op met Anne Verhagen via 06-27895178 of Shirley Peperkamp via 06-24737011. Wil je solliciteren? Druk op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie per mail naar anne@avrecruitment.nl.