Introduction

“kuitenbijter van nature”

Organization

Organisatie

Wandelen. De hond uitlaten. Spelen. Inparkeren. Fietsen. Een blokje om. Doorrijden. Uitrusten….. Bij Struyk Verwo Infra staan wij elke dag stil bij wat we in Nederland allemaal doen op straat. Daarom zijn wij al jaren marktleider in publieke bestrating. En we denken niet alleen na over passende oplossingen maar doen dit steeds vaker heel erg duurzaam. Zo hebben wij het inmiddels mogelijk gemaakt om beton al 100% circulair toe te passen. Een kwestie van er vroeg aan beginnen en de ontwikkeling volhouden. Als stille kracht zijn wij overal aanwezig en dragen wij bij aan de uitstraling, veiligheid, mobiliteit en klimaatbestendigheid van de omgeving waarin wij wonen, werken en ons verplaatsen. Wij zijn straatbepalend. En daar zijn we hartstikke trots op. Maar ‘Straatbepalend’, hoe word je dat? Met de juiste mensen, is onze ervaring. Het mooie is, alle collega’s bij Struyk Verwo Infra maken dit samen mogelijk. Wáár je in Nederland ook naar buiten stapt, grote kans dat de bestrating onder je voeten van Struyk Verwo Infra is. De organisatie telt circa 400 medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is op één van de 7 productielocaties in Nederland. Op het hoofdkantoor in Utrecht werken collega’s van de afdelingen verkoop, logistiek, administratie en HR.

Function

Wat ga je doen?

In één zin: Zorgen dat onze klanten tijdig betalen. Maar…..zo simpel als dat klinkt is het vaak niet..

 • Je beheert een debiteurenportefeuille van 650 klanten in een B2B omgeving, waarbij er tussen de 13 en 20 miljoen aan nota’s openstaat.
 • Je belt actief met klanten en beoordeelt waarom betaling nog niet heeft plaatsgevonden. Vaak is een belletje genoeg.
 • Soms moet jij als probleemoplosser zorgen dat betaling alsnog geschiedt.
 • Jij bent diegene die afstemt met de verkoop, incidenten in overleg met partijen oplost en zo zorgdraagt dat alsnog betaling plaatsvindt.

Requirements

Wat vragen wij van jou:

 • Je bent communicatief sterk en kan goed schakelen met diverse mensen.
 • Je bijt je vast in een probleem, zoekt het tot de bodem uit en laat pas los als het opgelost is.
 • Je hebt een MBO + werk- en denkniveau en bent al een aantal jaren in een vergelijkbare rol en liefst in een bouwgerelateerde omgeving werkzaam.
 • Kennis van SAP en S4dunning is zeker een pré

Offer

Wat krijg je van ons

Een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een organisatie die onbetwist marktleider is in haar segment. Maar vooral ook een leuk en gezellig team van collega’s. De functie is ook deels thuis in te vullen. Wij zorgen voor goedwerkende IT spullen en een vergoeding voor je extra kosten. Een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid bij een grote, internationale en beursgenoteerde onderneming met een gezonde expansiedrift en continu oog voor innovatie, verbetering en ontwikkeling.

 • Een goed salaris tussen de € 3200 en € 3700, afgestemd op je achtergrond en ervaring.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een vaste 13e maand.
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, zodat je werk-privébalans goed op elkaar is afgestemd.
 • Financiële voordelen zoals een regeling met betrekking tot je pensioen en andere fiscaal aantrekkelijke regelingen. (Fiscfree)

Application

Ben je enthousiast? Is deze baan op jouw lijf geschreven? Heb je interesse/vragen over de functie? Neem dan contact op met Anne Verhagen via whatsapp 0031627895178 of Shirley Peperkamp via 06-24737011.  Wil je solliciteren? Druk dan direct op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie per mail naar anne@avrecruitment.nl